De leeftijd voor deelname van een kind is van 6 t/m 12 jaar. De leeftijd om als hulpje te mogen helpen is 13 en 14 jaar. Als hulpje help je de vrijwilligers mee met de activiteiten en voer je wat kleine klusjes uit. Vanaf 15 jaar ben je vrijwilliger en overal inzetbaar.

Zodra er informatie beschikbaar is zal dit op zowel de social media kanalen als onze website geplaatst worden. Er verschijnt ieder jaar een krantje, welke u op zaterdag mee krijgt, waarin alle relevante informatie over deze week te vinden is (wat is het programma, wat moet er mee worden genomen, wat zijn de tijden etc etc).

Het bedrag voor deelname aan de week is €12,50 voor de gehele week. Dit bedrag is vast en geldt ook bij het niet deelnemen aan de volledige week. De betaling zal plaatsvinden op zaterdag bij de inschrijftafels, en tijdens de rest van de week bij de bestuurstent. Pinnen is niet mogelijk.

Mochten er vragen zijn dan zijn wij te bereiken via de contactpagina op de website, Facebook messenger of via kinderdorpangeren@gmail.com

Zaterdagkrantje 2019 geknipt